fredag 19 december 2008

Två helger

Det har varit två lugna och bra helger nu. Förra helgen så tillbringade vi lördagen inne i stan. Började med levande julkalender i Kulturhusets "rum för barn" samt att Elisabeth fick leka av sig. Det avrundades med holländska plättar på Plattans julmarknad med vidare färd mot Strands julmarknad. Där mystes det runt och jag investerade i det vackra fatet nedan.

Blev riktigt bra på storarums bordet. Söndagen tillbringades helt i vilodagens tecken med slappande hemma i soffan då Elisabet insjuknade i en mycket hostsam förkylning.

Veckan var också mycket lugn och slö, toppade med jobbets julfest i tisdags då man åt sig för stinn som vanligt. Sen siktade man direkt in sig på helgen :)
Fredag på DECO som var riktigt bra även om jag gick lite tidigt. Lördagen slöade vi och var hemma hos Nicklas och käkade hans special hamburgertalrik. Mycket god och en eloge till Nicklas. Tyvärr började Hanna känna sig lite krasslig under kvällen och på söndagen var hon helt utslagen av en halsinfektion. Så hon fick tillbringa dagen i sängen medan jag drog och bouldrade och shoppade hennes julklapp :)

Det är inte långt kvar nu tills det är dags att transformera detta övnings skrivande till en rese-blogg. Några juldagar och ett par arbetsdagar till sedan bär det av. Vi är riktigt sugna och Elisabeth ser fram emot att öva sina små men dock befintliga engelska kunskaper. Så Nora och Petter snart kommer vi :) :) :) :)

Inga kommentarer: