torsdag 13 januari 2011

Day 13 – This week

Det här har varit och är en intressant vecka. I måndags kom dottern upp igen i från mormor och morfar där hon varit sedan nyår. Hon var efterlängtad den lilla busungen. Tisdagen blev lite en vakumdag på jobbet, allt gick trögt och segt. Chefen anlände också och vi förberedde onsdagens möte under kvällen då det var dags att göra det offentligt att jag ska sluta på Altran och börja en ny tjänst i Mars. Sen hemkomst med andra ord.

I går onsdag var nog då kulmen av veckan, hade möte med rekryterings firma som förmodligen ska få i uppgift att hitta min ersättare. Lite märklig känsla att sitta med och gå igenom vad som är viktigt för rollen mm när det är för att ersätta sig själv. Sen som sagt månadsmöte med information om läget, men det gick bra. Var rätt nervös innan för hur det skulle tas emot mm, men det var otroligt skönt också att få ut det i det öppna och slippa smyga med det och vara rädd för att råka säga fel sak till fel person. Efter möte och mat så blev det en liten runda på stan och vi landade inte helt oväntat på Riche med en trevlig kväll som resultat. Sen ankomst hem nummer två avklarad.

I dag har varit en otroligt seg dag, kroppen har varit mör och en förkylning har gjort sig påmind. Men trotts det så blev det rätt mycket gjort. Rundade av dagen med lite mat och kaffe med Å, roliga samtal och trevligt och man får energi av att bara vara nära denna människa. Ahh min beställning från Addnature har anlänt också, så nu är jag åter i gen vind och vattentät samt fluffigt varm.

I morgon så är det möten bokade och en hel kopiös hög med kundsamtal att ringa och om tid och ork ligger för mig så blir det en runda till Belgobar på kvällen för att träffa lite härliga twittrare. Helgen hoppas jag ska gå i slapphetens tecken, men ska slipa till och måla om väggen för projektorn nu när bilden växt. I övrigt ja, innebandyträningen kör igång för lilltjejen igen på söndag så får vara lite idrottfarsa också (the non shouting version).

Inga kommentarer: